Facebook
Telnr :015-8891437 of 06-10677167

DE REIKI I CURSUS

De Reiki-I cursussen worden in een weekend gegeven. Op zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 18.00 uur met een lunch. Zo ontstaan er 4 dagdelen van ca 3 uur. Tijdens de cursus ontvangt u op elk dagdeel een afstemming op de Reiki-energie welke gegeven worden door traditioneel opgeleide Reikimeesters die aangesloten zijn bij de Internationale Reiki-Alliance.

(zie www.reikialliance.com )

De Reiki-I cursus is een afgerond geheel. Met deze cursus heeft u Reiki. Uw energiemeridianen worden bevrijd van belastende energie. De Reiki-energie kan dan voor de rest van uw leven vrij doorstromen naar uzelf en anderen. De cursus wordt gegeven in groepsverband. U leert Reiki toe te passen. U leert de zelfbehandeling en ook hoe u iemand anders kunt behandelen.


DE REIKI II CURSUS

Het is geweldig om de Reiki-II cursus in een geheel andere omgeving te doen met 2 overnachtingen. Van vrijdagavond tot zondag in de middag. Je bent er dan echt helemaal uit en kan op "onze" fantastische plek op de Veluwe of in Overijssel helemaal in de reikisfeer van de cursus blijven.

We beginnen op vrijdagavond met het eerste dagdeel, het 2e dagdeel is op zaterdagochtend. 's Middags vrij om heerlijk te wandelen in het aangrenzende bos of te rusten, lezen of wat je maar wilt. Het 3e dagdeel is op zaterdagavond en het laatste dagdeel op zondagochtend. Na de lunch op zondag sluiten we tussen 15.00 - 16.00 uur het weekend af.

Op zaterdagavond gaan we in of op het park dineren. We weten een betaalbaar restaurant.(eigen rekening).

Wanneer deze cursus niet past in je agenda en je wil toch graag Reiki-II bij ons doen dan kun je ook een persoonlijke afspraak maken voor een cursus bij ons thuis in Delft van vier dagdelen (doordeweeks of in het weekend).

Dit kun je alleen doen of samen met je partner, vriend(in) of familie. Dit zal zijn in de cursusruimte aan ons nieuwe priveadres.Je kunt de Reiki-II cursus alleen of met meerdere personen (bv uit je Reiki-I groep) bij ons thuis volgen. De data kan in onderling overleg bepaald worden, in een weekend of 3-4 losse dagdelen.


Reiki-II inwijding

Tijdens deze inwijding wordt je schrijfhand ingewijd met de drie Reiki-symbolen. Het kracht-, mentale- en het afstandssymbool. Misschien kun je je nog herinneren dat Dr Usui de 4 symbolen in Reiki tot zijn beschikking had.

Hij had deze gevonden in de Boeddhistische geschriften en kreeg later de energie(inwijding) van deze symbolen op de berg Kuriyama in Japan na zijn 21 dagen durende meditatie.


Gelukkig kunnen wij nu, dank zij dr Usui's inspanningen en volharding de symbolen krachtig overdragen aan een ieder van onze cursisten die daar klaar voor is. Het 4e symbool blijft bewaard voor hen die het Masterpad in Reiki willen bewandelen.


Met de 3 Reiki-II symbolen kun je behandelen in de "energiesferen"in en rond je lichaam(of van iemand anders). Zoals je ziel, onderbewustzijn, aura, chakra's, hogere zelf, innerlijke kind. Reiki-I is vooral stoffelijk(fysiek) gericht en komt slechts gedeeltelijk in de energiesferen van je lichaam en je leven. De behandelingen van Reiki-II zijn perfect te combineren met Reiki-I. Het vult elkaar aan.


Voor de 2 overnachtingen, 2 lunches en 2 ontbijten vragen wij een geringe bijdrage van € 75,= per persoon. Dit is een weekend in een heerlijke, bosrijke omgeving in Gelderland op een werkelijk unieke krachtplek!